Ο Παπαγιάννης φέρνει μεταγραφή Έλληνα στον Παναθηναϊκό!

Μετά την μεταγραφή του Γιώργου Παπαγιάννη στους Σακραμέντο Κίνγκς ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει Έλληνα ψηλό με τις δύο μοναδικές διαθέσιμες λύσεις να είναι του Γιάννη Μπουρούση και του Ίαν Βουγιούκα. Το Prasinoforos.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από τα ξημερώματα ανήκει στο δυναμικό των Σκραμέντο Κίνγκς με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να αναζητήσει Έλληνα σέντερ καθώς πρέπει να καλύψει το κενό του «μικρού» γίγαντα. Οι δύο παίχτες που θα μπορούσαν καλύψουν αυτό το κενό είναι οι Γιάννης Μπορούσης και Ίαν Βουγιούκας.

Στην περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη μία πρώτη κρούση εδώ και καιρό με τον παίχτη να θέλει να επεξεργαστεί όλες τις προτάσεις που δεν είναι και λίγες. Τα δεδομένα όμως από χθες άλλαξαν καθώς οι πράσινοι πρέπει θέλουν δεν θέλουν να αποκτήσουν Έλληνα ψηλό ενώ προστέθηκαν στα ταμεία του τριφυλλιού το ποσό των 500.000 ευρώ. Στο τριφύλλι επιθυμούν ο διεθνής σέντερ να φορέσει τα πράσινα αλλά η περίπτωση του είναι δύσκολη καθώς πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους.

Μία άλλη περίπτωση πιο εύκολη από του Γιάννη Μπουρούση είναι η λύση του Ίαν Βουγιούκα ο οποίος δεν έχει ανανεώσει (ακόμα) το συμβόλαιο του με την Ζαλγκίρις Κάουνας παρά το ότι η Λιθουανική ομάδα του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας για ακόμη ένα ή δύο χρόνια. Ο Ίαν είναι 31 ετών και έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό την διετία 2010-2012.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι κρίσιμη και μπορεί να κλείσει η πρώτη ή οι πρώτοι παίχτες στην ομάδα του τριφυλλιού. Μείνετε συντονισμένοι στο Prasinoforos.gr για τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...