Ο Νίκος Παππάς έγινε τραγούδι… (Vid)

Ο Νίκος Παππάς δεν είναι πλέον απλώς ένας παίκτης. Είναι και τραγούδι, το οποίο συνέθεσαν οι Active Member. Ακούστε το κομμάτι!

Είναι γνωστή η αγάπη του Νίκου Παππά για την Low Bap και τους Active Member. Το συναίσθημα αυτό όμως είναι αμοιβαίο και φρόντισαν να το δείξουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό οι Active Member. Πώς ακριβώς το έκαναν αυτό; Δημιουργώντας ένα τραγούδι για τον διεθνη γκαρντ!

Το κομμάτι λέγεται “Μέχρι την κόρνα της λήξης” και αναφέρεται στην πορεία του Παππά, κάνοντας αρκετές αναφορές στην ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή τον δείχνει να βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τον δημιουργό B.D. Foxmoor (aka Μιχάλης Μυτακίδης) και να συνομιλεί μαζί του.

Ο B.D. Foxmoor μάλιστα έγραψε στο σχόλιο του τραγουδιού τα εξής:

“Καιρό τώρα ήθελα να φτιάξω ένα τραγούδι για μια μεγάλη αγάπη μου το μπάσκετ. Μόνο που αυτή τη φορά δεν σχημάτισα έναν φανταστικό ήρωα αλλά έψαξα και βρήκα έναν πραγματικό ήρωα. Το τραγούδι λοιπόν είναι βασισμένο στη ζωή του Νίκου Παππά και αφιερωμένο σ’ όλα έκείνα τ’ αμέτρητα ταλέντα που γεμίζουν τα γήπεδα μπάσκετ, στα παρκέ και στο τσιμέντο. Ο λόγος που ο ήρωας μου σ’ αυτό το τραγούδι είναι ο Νίκος είναι απλός και ξεκάθαρος, γιατί μέχρι την κόρνα της λήξης με τον Νικόλα δε θα πλήξεις». Αυτό το μπάσκετ αγαπάω απ’ τα μικράτα μου.

Υ.Γ Να ‘σαι γερός λεβέντη μου και καλή ζωή”.

Δείτε και ακούστε το σχετικό κομμάτι:

Πηγή: Sport24.gr
Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...