Ο Πέδρο Μαρτίνς μπήκε στο γήπεδο για να συγχαρεί δια χειραψίας τον διαιτητή!

Ο Πέδρο Μαρτίνς που τις τελευταίες εβδομάδες δεν σταμάτησε να εξαπολύει μύδρους κατά των διαιτητών της Super League μπήκε μέσα στο γήπεδο για να συγχαρεί διά χειραψίας τον Ματίας Γκεστράνιους!

Εδώ και μερικές εβδομάδες δεν έχει σταματήσει να κράζει με κάθε τρόπο τους διαιτητές που σφυρίζουν στην Super League και πιο συγκεκριμένα αυτούς που διευθύνουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο άκρως καταγγελτικός Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι… ηρέμησε και ικανοποιήθηκε από αυτά που σφύριξε ο Ματίας Γκεστράνιους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός μπήκε στο γήπεδο για να συγχαρεί διά χειραψίας τον Φινλανδό διαιτητή, ο οποίος έκλεισε τα μάτια (τουλάχιστον) σε ένα εμφανές πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, βάζοντας κι αυτός το…χεράκι του στην νίκη των ερυθρόλευκων που τους έφερε ξανά στην κορυφή της Super League. Προφανώς τέτοιοι διαιτητές αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς, αυτούς θέλει στα παιχνίδια της ομάδας του, τέτοιου είδους αντιμετώπιση θέλει από τους ρέφερι που διευθύνουν παιχνίδια του Ολυμπιακού. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις…

Πηγή: SDNA.gr