Ο Πίντο θυμήθηκε το τέλος του στον Παναθηναϊκό

Ο Αντρέ Πίντο αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος τη σεζόν 2012-2013 και μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα για τον τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από δικαστική διαμάχη για οφειλές.

Aναλυτικά όσα θυμήθηκε ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μετά τον Παναθηναϊκό έκανε καριέρα σε Μπράγκα και Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ενώ πλέον στα 31 του αγωνίζεται στην Φαρένσε:

«Για έξι μήνες ήμουν με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σε νομική διαμάχη και μου επέτρεπαν μόνο να προπονούμαι και όχι να παίζω. Ήμουν σε νομική διαμάχη γιατί ενώ είχα να πληρωθώ αρκετούς μήνες, η διοίκηση μου ζήτησε να υπογράψω ένα έγγραφο πως όλα είναι εντάξει με τις πληρωμές. Έπρεπε να στείλουν το έγγραφο στην UEFA για την αδειοδότηση, αλλά εγώ δεν ήθελα να το υπογράψω γιατί είχαν αρχίσει τα προβλήματα. Ήθελα να διασφαλίσω τα δικαιώματα μου, αλλά αγωνιστικά είχα ένα κενό έξι μηνών που ήμουν εκτός δράσης.

Αυτό μου κόστισε γιατί πήρα μεταγραφή στη Μπράγκα χωρίς να έχω ρυθμό. Η ομάδα είχε υποχρεώσεις και ένα σύνολο είχε καθιερωθεί, οπότε εγώ ήταν δύσκολο να παίξω. Αλλά το ήξερα και οι άνθρωποι της Μπράγκα μου είχαν πει ότι δεν με θέλουν μόνο για έξι μήνες, αλλά μακροπρόθεσμα, για αυτό και είχα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών».