Ο σεβασμός που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο θέμα του Βέλεθ!

  Στις συζητήσεις που έγιναν πριν από λίγες εβδομάδες με τον Τσάβι Ρόκα για τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός εξήγησε στον συμπατριώτη του, την οικογενειακή του κατάσταση και ένα θέμα που τον απασχολεί τα τελευταία χρόνια και αφορά την κορούλα του.

  Το συγκεκριμένο θέμα έχει αναγκάσει την οικογένεια Βέλεθ να είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα, καθώς η σύζυγος του, Αντρέα μαζί με την κόρη του Βέγα μένουν μόνιμα στη Βαρκελώνη. Ο Βέλεθ δεν μπορεί λόγω ειδικών συνθηκών να μείνει με την οικογένεια του στην Ελλάδα και αναγκαστικά είναι μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα στο μεγαλύτερο διάστημα της αγωνιστικής σεζόν.

  Ο Βέλεθ ανέλυσε τους προβληματισμούς του στον Καταλανό τεχνικό διευθυντή και την ανάγκη που υπάρχει να επισκέπτεται κάποιες φορές την οικογένεια του και συμφώνησαν όταν το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού να παίρνει ένα ρεπό παραπάνω για να πηγαίνει στην πατρίδα του.

  Οι Πράσινοι δεν έφεραν καμία αντίρρηση στο ευγενικό αίτημα του Βέλεθ και κατανόησαν πλήρως το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο χειρίστηκαν με μεγάλο σεβασμό και οι άνθρωποι του Άρη.

  sofa offers
  Translate »