Ο Sopist2007 ξαναχτύπησε! (vid)

Τα λόγια είναι περιττά όταν ο Sopist2007 αποφασίζει να φτιάξει ένα βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο youtube. Όλοι μας το παρακολουθούμε με μεγάλη προσήλωση και τα συναισθήματα που μας βγάζουν όλα του τα βίντεο είναι ανατριχίλα, δέος, χαρά και περηφάνια.

Ο Sopist2007 αποφάσισε να φτιάξει ένα ακόμη βίντεο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Έναν άνθρωπο που σε λίγους μήνες από τώρα θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση και θα κάνει το μπάσκετ φτωχό, γιατί ο «3D» είναι το μπάσκετ.

Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, ο Sopist2007 μας δείχνει κακές φετινές στιγμές του Διαμαντίδη (όπως ένα air ball) αλλά παράλληλα την αποθέωση που γνωρίζει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Επίσης μας θυμίζει και ορισμένες από τις δηλώσεις του.

Τα λόγια είναι απλά περιττά, όταν βάζει την τέχνη του μέσα σ’ ένα βίντεο ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ακόμα κι αν ο περισσότερος κόσμος του Παναθηναϊκού δεν τον γνωρίζει, σίγουρα τον νιώθει τόσο κοντά του, διότι μέσα από το κανάλι του έχει φέρει κοντά όλους τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=2SYy7Z6paMY

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.