Ο σπουδαίος Γιώργος Φωτεινός

  Ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα to 1963, ο Γιώργος Φωτεινός, και ο Σύλλογος δεν τον ξεχνά.

  Ο βιρτουόζος άσος του «τριφυλλιού» γεννήθηκε στην Αθήνα το 1935 και πρωτοέπαιξε στα τσικό του «τριφυλλιού» το 1952.

  Την επόμενη χρονιά   ο τεχνικός Σβέτισλαβ Γκλίσοβιτς τον προώθησε στη πρώτη ομάδα  και έγινε ένας από τους επιθετικούς του συλλόγου.

  Μάλιστα ο Φωτεινός επέδειξε μια μοναδική ικανότητα ώστε να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της πεντάδας των θέσεων …πάνω από τη μεσαία γραμμή. 
  Τίμησε τη πράσινη φανέλα μέχρι το 1957 ενώ από το 1955 ήταν μέλος και της Εθνικής Ελλάδας  με την οποία υπήρξε σε διεθνής σε  μικρή ηλικία.

  Δυστυχώς αρρώστησε βαριά (νεφρική ανεπάρκεια) και το 1963 το πράσινο  γελαστό παιδί «έσβησε» σε ηλικία μόλις 28 ετών. 

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.