«Ο Βαγιαννίδης απάντησε θετικά στην Ίντερ»

    Σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta dello Sport, ο Γιώργος Βαγιαννίδης πείστηκε και είπε το «ναι» στην Ίντερ, λόγω της προοπτικής που του δίνεται από τους Μιλανέζους.

    Σε σίριαλ που δεν θέλει να τελειώσει έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει πως ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού πείστηκε από τους ανθρώπους της Ίντερ για να δώσει θετική απάντηση, καθώς του υποσχέθηκαν ρόλο στην πρώτη ομάδα.

    Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, η «υπόσχεση» από τους Μιλανέζους στον Βαγιαννίδη και ρόλο στην πρώτη ομάδα, ήταν αυτή που έπεισε τον ταλαντούχο μπακ για να απαντήσει θετικά στην προοπτική να γίνει κάτοικος Μιλάνου.

    Μάλιστα, η Ίντερ έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη με σχετικό έγγραφο, ενημερώνοντας τον Παναθηναϊκό – όπως έπρεπε – ότι θα συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.