Ο βοηθός του Πογιάτος ανακάλυψε τον Κόνραντ της Μπαρτσελόνα και μίλησε στη Marca!

  Ο Ρόναλντ Κούμαν αποθέωσε τον 19χρονο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα και η Marca εντόπισε τον βοηθό του Πογιάτος στον Παναθηναϊκό, Μαρθέλ Σανς, που τον επέλεξε και του πήρε συνέντευξη.

  Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν ήταν σαφής μετά το τελευταίο φιλικό ματς της ομάδας του απέναντι στη Χιρόνα.

  «Αν έπρεπε να ξεχωρίσω έναν παίκτη σήμερα αυτός θα ήταν ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε. Ήταν πραγματικά πολύ καλός και είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του».

  Η Marca δεν έχασε την ευκαιρία. Και στο πρόσωπο του βοηθού προπονητή του Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό, Μαρθέλ Σανς, εντόπισε τον άνθρωπο που επέλεξε τον Κόνραντ για να ενταχθεί στην ακαδημία της Μπάρτσα σε ηλικία 11 ετών.

  «Μέχρι το 2010 ήμουν ο προπονητής της Infantil B της Μπαρτσελόνα και υπεύθυνος για την πρόσληψη νέων παικτών για την επόμενη σεζόν. Όταν πρωτοείδαμε τον Κόνραντ ήταν 11 ετών και έπαιξε στο Tecnofutbol, μία ακαδημία της Βαρκελώνης. Αποφασίσαμε άμεσα να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Σανς στη Marca.

  Στη συνέχεια το ισπανικό Μέσο κάνει μία καταγραφή των κατορθωμάτων του Κόνραντ στις μικρότερες ηλικίες, με το δεξί χέρι του Πογιάτος στον Παναθηναϊκό να συμπληρώνει: «Τον εκπαίδευσα στην Infantil B ως πρώτος προπονητής. Μετά τον είχα μαζί μου δύο ακόμη χρόνια στη Juvenil B και στο Juvenil Α, ως υπεύθυνος αυτών των ομάδων.

  Είναι ένα παιδί που πάντα εκμεταλλεύεται τις συνθήκες και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιωθεί και να ολοκληρωθεί ως παίκτης.

  Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ταιριάζουν στο προφίλ των ακραίων που θέλει να έχει η Μπαρτσελόνα και νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να δείξει το επίπεδο που απαιτείται για την πρώτη ομάδα».

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Translate »