Ο Χριστόπουλος στο διεθνή αγώνα του Βελιγραδίου

Ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Α.Ο., Παναγιώτης Χριστόπουλος βρέθηκε στο Βελιγράδι (23-24/4),με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, που συμμετείχε στον διεθνή αγώνα “Beograd-Banjia Luka” κατηγορίας UCI 1.2, στον οποίο πήραν μέρος 120 ποδηλάτες.

Παράλληλα, η Ελλάδα συγκέντρωσε βαθμούς UCI, τους οποίους χρειαζόμαστε για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Ο 20χρονος αθλητής του Τριφυλλιού κατάφερε και τις δύο ημέρες να είναι σε μαζικό τερματισμό,βοηθώντας όσο περισσότερο μπορούσε τους σπρίντερ της Εθνικής, όπως και τα υπόλοιπα μέλη.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

http://www.uci.ch/road/results/

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »