Ο χρόνος κυλά, η πίεση αυξάνεται

  Το Prasinoforos.gr καταγράφει τα δεδομένα γύρω από την αναβολή της συνέντευξης τύπου που είχε προγραμματίσει για αύριο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

  Σαν… βόμβα ήχησε η είδηση της αναβολής της συνέντευξης τύπου που είχε αναγγείλει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη. Με τις μέρες να κυλούν και τις εξελίξεις να μην είναι ευχάριστες, είναι απόλυτα φυσικό να αυξάνεται το άγχος στις τάξεις των ανθρώπων αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

  Το μέλλον της ΚΑΕ βρίσκεται στον «αέρα» με τα σενάρια να ξεφυτρώνουν καθημερινά σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και ραδιόφωνα. Παράλληλα το σημαντικότερο πρόβλημα αφορά τον Ερασιτέχνη, όπου το άγχος και η ανησυχία έχει μετουσιωθεί σε σημαντική αποδυνάμωση στο βόλεϊ των γυναικών όπου παίκτριες αποχωρούν η μία μετά την άλλη.

  Επίσημη εξήγηση για την σημερινή αναβολή δεν έχει δοθεί από την πλευρά του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Είναι αναγκαίο να αναφέρουμε πως η εξέλιξη η οποία «ανάγκασε» τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να αναβάλει την συνέντευξη τύπου μπορεί να είναι θετική.

  Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, με την ανησυχία να εντείνεται στις τάξεις όλων των ανθρώπων αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Πλέον περιμένουμε την επόμενη ημερομηνία κατά την οποία θα οριστεί η συνέντευξη τύπου.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »