ΟΑΚΑ: Έσβησαν τα φώτα του γηπέδου λίγη ώρα πριν τη σέντρα! (pic)

    Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (21:00,) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ωστόσο λίγο πριν τη σέντρα προέκυψε απρόοπτο.

    Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο αγωνιστικός χώρος βυθίστηκε στο σκοτάδι, καθώς σημειώθηκε διακοπή στον φωτισμό του γηπέδου. Φως υπήρχε μόνο στους εσωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ, γεγονός που προκάλεσε προσωρινή αναστάτωση.

    Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι ηλεκτρολόγοι του σταδίου, οι οποίοι αποκατέστησαν τη βλάβη μέσα σε περίπου ένα τέταρτο. Ακολούθησαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει νέο πρόβλημα.

    Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και πριν την αναμέτρηση με τη Γκο Αχέντ Ινγκλς, χωρίς ωστόσο να επηρεαστεί τότε η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

    Δέκα λεπτά αργότερα, η εικόνα στο ΟΑΚΑ είχε αποκατασταθεί πλήρως.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Τάκης Τσουκαλάς: «Ήταν στημένο» (vid)

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.