Ομπράντοβιτς: «Φαβορί για το Final-Four Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Μονακό»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε στο «Sport Klub» για τους στόχους της Μονακό για τη νέα σεζόν ενώ έκανε γνωστούς τους συλλόγους που θεωρεί φαβορί για τη διοργάνωση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη Μονακό: «Τα play-off είναι μία ρεαλιστική προσδοκία, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό, Το Final Four θα είναι ένα βήμα μπροστά από την περσινή σεζόν, η οποία ήταν καλή».
Για τα φαβορί της Euroleague: «Ο κόσμος λέει πως είναι οι ομάδες που επένδυσαν τα περισσότερα. Κάποιες ομάδες έχουν εξωπραγματικά μπάτζετ. Θα έλεγα τις Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενερμπαχτσέ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι και εμείς. Μπορούμε να έχουμε τον ρόλο του φαβορί.
Δεν υποτιμάω κανέναν, νομίζω και η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα παλέψουν για το Final Four με βάση τη δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι».
Για το Βελιγράδι: «Οι καλύτερες ατμόσφαιρες είναι στο Βελιγράδι, είτε για τον Ερυθρό Αστέρα είτε για τη Παρτιζάν. Θα είναι δύσκολο να παίξουμε εκεί. Είναι παντού δύσκολο αλλά ειδικά στο Βελιγράδι. Ανυπομονώ να είμαι μέρος του και ελπίζω να φύγουμε νικητές».
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Μάγκνουσον: «Ζήτησα από τον Παναθηναϊκό να αγωνιστώ για μία ή μισή σεζόν με μικρές απολαβές»
- Ενισχύεται το τμήμα φούτσαλ: Ανακοινώθηκε ο Ραμόν!
- Με πολλές απουσίες κόντρα στη Φερεντσβάρος
- Λούκας Τσάβες: Ο λόγος που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα
- Κάλεσμα της Θύρας 13 για τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ! (pic)







