Ομπράντοβιτς: «Να τιμήσουμε τη μνήμη όλης της οικογένειας»!

Ιδιαίτερα συγκινητικές και αξιοσημείωτες ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, που στη μνήμη του θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιανακόπουλλο για τη πρόσκληση συμμετοχής της Τούρκικης ομάδας σ’ αυτό.

Ακόμα αναφέρθηκε και στα άλλα αδέρφια, το Θανάση και τον Κώστα, που κι αυτοί με τη σειρά τους προσέφεραν τόσα πολλά στο ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό μπάσκετ και οι μνήμες τους θα είναι χαραγμένες στις ψυχές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα στο μπάσκετ.  Για μένα είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία για να τιμήσουμε τη μνήμη όχι μόνο του Παύλου αλλά και του Θανάση και του Κώστα. Όλης της οικογένειας. Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε για να παίξουμε σήμερα αλλά νομίζω πως το αποτέλεσμα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία».

Σε ερώτηση για το κατά πόσο είναι εύκολο να συνδυάσει σήμερα το αγωνιστικό με το συναισθηματικό μετά από όσα έζησε δήλωσε: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι το θέμα του συναισθηματικού. Όταν έχεις καθημερινή επαφή με έναν άνθρωπο επί 13 χρόνια, είναι πολύ ξεχωριστό κάθε φορά που γυρνάω στο ΟΑΚΑ. Σκέφτομαι πρώτα αυτό και μετά το παιχνίδι. Προπονητής είμαι όταν αρχίσει το παιχνίδι μπαίνω και κάνω τη δουλειά μου, αυτό είναι το εύκολο».

Όσον αφορά τον Παύλο Γιαννακόπουλο προσωπικά, τόνισε: «Έχοντας ζήσει στον Παναθηναϊκό και έχοντας αυτή την εμπειρία σε δύσκολους καιρούς, αυτό που μας κρατούσε ήταν ότι ο κύριος Παύλος προσπαθούσε πάντα να βοηθήσει όλους. Μπορεί να αντιδρούσε διαφορετικά κάποιες φορές αλλά έκανε τα πάντα για να είμαστε όλοι καλά. Προσωπικά με άλλαξε, του μιλούσα για όλα. Είχαμε συζητήσει για πολλά, μου είχε πει για τη ζωή του, πως ξεκίνησε η οικογένεια και με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τη ζωή»..

Loading...
Translate »