«Ομπράντοβιτς ούτε κατά το ελάχιστο στον Παναθηναϊκό»

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κοντός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ, ήταν κατηγορηματικός αναφορικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης κοντός εκμηδένισε τις πιθανότητες να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις φημολογίες που έχουν προκύψει.

Αναλυτικά, ένα κομμάτι απ’ όσα είπε στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

«Θέμα Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό δεν έχει προκύψει, ούτε κατά το ελάχιστο. Καλό θα είναι να μη δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο και μετά όταν γίνεται πραγματικότητα ένα ρεαλιστικό σενάριο να απογοητεύεται.

Για τον Παναθηναϊκό μοιάζει να έχει τελειώσει πνευματικά η Ευρωλίγκα εδώ και μέρες και όταν παίζει απέναντι σε ομάδες που ‘καίγονται’ την κανιβαλίζουν. Η ομάδα τσαλακώνεται τις τελευταίες εβδομάδες και αύριο τελειώνει το μαρτύριο της σταγόνας.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.