Όλα δείχνουν τζάμπολ την Πέμπτη – Σήμερα η οριστική απόφαση
0 Comments

Όπως όλα δείχνουν το εθνικός πένθος δεν θα επηρεάσει την διεξαγωγή του τέταρτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Αρχικά, λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου που έγινε πριν λίγες ώρες ανοιχτά της Πύλου και της κήρυξης τριήμερου εθνικού πένθους από την κυβέρνηση για το συμβάν υπήρξε σενάριο αναβολής της αναμέτρησης.
Τελικά, όπως όλα δείχνουν το ματς θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη, με την τελική απόφαση να ανακοινώνεται αύριο το πρωί.
Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση.
Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.







