Οδεύει προς αναβολή η πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League!

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης 5/3 θα αποφασιστεί η αναβολή ή όχι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με όλες τις ομάδες να έχουν ταχθεί υπέρ του «ναι»!

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ να έχει οριστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Φαίνεται, ωστόσο, πως πάμε… φουλ για αναβολή, κάτι στο οποίο συμφωνούν όλες οι ομάδες.

Οι λόγοι γι’ αυτή την αναβολή είναι αρκετοί και πρακτικοί:

  • Όλες οι ομάδες έχουν δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα (μην ξεχνάμε πως την Τετάρτη 4/3 ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης παίζουν και στο κύπελλο για την ημιτελική φάση),
  • Δεν υπάρχει και επαρκής χρόνος για τον ορισμό και την έλευση ικανών ξένων διαιτητών, να κλειστούν τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία στα οποία θα διαμείνουν κτλ.
  • Ακόμη, εκκρεμεί και η απόφαση για το θέμα πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αλλά και της μετοχικότητας της ακριτικής ομάδας.
  • Σε ότι αφορά την επικύρωση της βαθμολογίας, το πιο πιθανό είναι να γίνει με… αστερίσκο, με την υποσημείωση δηλαδή, ότι θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλες οι ομάδες έχουν συμφωνήσει στην αναβολή της πρεμιέρας των πλέι οφ η οποία θα… μετατεθεί και θα γίνει το διήμερο 14-15/3, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένη η σέντρα και στα πλέι άουτ.