«Οδεύει προς Βέλγιο ο Μπόλονι»

  Σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα, ο πρώην προπονητής του «τριφυλλιού», Λάζλο Μπόλονι είναι το φαβορί για τον πάγκο της νεοφώτιστης βέλγικης ομάδας, Σεραίνγκ.

  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gsp.ro», o Ρουμάνος τεχνικός έχει πρόταση από τη βέλγικη ομάδα, η οποία την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η σύνδεση έγινε από τον Λουτσιέν Ντ΄ Ονόφριο, ο οποίος είναι φίλος του Μπόλονι και θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Σεραίνγκ.

  Το δημοσίευμα αναφέρει:

  «Ο Λάζλο Μπόλονι είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Εμίλιο Φερρέρα στην Σεράινγκ, η οποία ανέβηκε πρόσφατα στην πρώτη κατηγορία. Ο 68χρονος προπονητής έχει προπονήσει επίσης στο Βέλγιο τις Σταντάρ, Αντβέρπ και Γάνδη.

  Το Βέλγιο φαίνεται να είναι ο αγαπημένος προορισμός του Λάζλο Μπόλονι. Μετά τη Σταντάρ Λιέγης (2008-10), την Αντβέρπ (2017-20) και τη Γάνδη (2020), ο 68χρονος μπορεί να επιστρέψει ξανά στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου και συγκεκριμένα στη νεοφώτιστη Σεραίννγκ.

  Μάλιστα και σύμφωνα με την La Dernière Heure, η επαφή έγινε μέσω του Λουσιέν Ντε Ονόφριο, ο οποίος είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος θα έρθει ως τεχνικός διευθυντής στην Σεραίνγκ και θα ήθελε τον Μπόλονι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στην Σταντάρ και είχε κερδίσει έναν τίτλο το 2009».