Όγκαστ: Χρονιά που θα μείνει στην ιστορία

Ο Ζακ Όγκαστ σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε αυτή η χρονιά θα μείνει στην ιστορία, δίνοντας το έναυσμα για πολλές ελπίδες στους οπαδούς του Μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο νεοαποκτηθείς άσσος του τριφυλλιού είπε πως η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο ενθουσιασμένος είναι τόσο με τη χώρα μας, όσο και με τους πράσινους.

Πρόσθεσε επίσης το ότι παρόλο που θα μπορούσε τώρα να είναι στο NBA, το πόσο ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον αποκτήσει ήταν ένα απ’ τα στοιχεία που τον έκαναν να υπογράψει, συμπεριλαμβανόμενων των γεγονώτων του ότι θα έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί ως παίκτης, αλλά παράλληλα και δυνατότητα για πολλά λεπτά συμμετοχής…

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...