Είπαν «όχι» στις περικοπές οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

  Όλο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό με τους ποδοσφαιριστές να αρνούνται την πρόταση του Τσάβι Ρόκα για μείωση των απολαβών τους.

  Ο Ισπανός πρότεινε χθες στους παίκτες της ομάδας με συμβόλαια άνω των 60 χιλιάδων ευρώ μείωση που θα φτάσει το 40% του ποσού στην τελευταία δόση για την φετινή σεζόν.

  Παρά την γενική αίσθηση πως θα υπήρχε συμφωνία, η σημερινή απάντηση των ποδοσφαιριστών ήταν κατηγορηματικά αρνητική μιας και θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνουν μειώσεις από την στιγμή που θα αγωνιστούν κανονικά σε όλες τις προγραμματισμένες αναμετρήσεις μιας και η σεζόν θα συνεχιστεί.

  Σύντομα αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση ο Τσάβι Ρόκα αλλά δεδομένα οι παίκτες δεν θα είναι θετικοί σε πρώτο χρόνο, ειδικά αν η πρόταση προβλέπει την ίδια μείωση στους παίκτες που έχουν μικρά συμβόλαια με αυτούς που παίρνουν μεγαλύτερα.

  Όπως και να’χει το θέμα των περικοπών είναι άλλο ένα πρόβλημα από τα πολλά που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες χάρη σε αποφάσεις της διοίκησης.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »