Οι τέσσερις λόγοι που δεν προχωράει του Κρίστενσεν

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τον νεαρό Δανό μέσο της Νόρτζελαντ στο 90′ των μεταγραφών αλλά δεν τα κατάφερε.

Μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Γιάκομπ Κρίστενσεν από την Νόρτζελαντ στο πλαίσιο της ενίσχυσης του «τριφυλλιού» στον άξονα, όμως η Δανέζικη ομάδα δεν ενθουσιάστηκε στο ενδεχόμενο να χάσει ένα σημαντικότατο γρανάζι με τους λόγους να είναι εξής:

  1. Το μεταγραφικό παζάρι στην Δανία έχει κλέισει

Η μεταγραφική περίοδος στη Δανία έχει κλείσει και κατ΄επέκταση η Νόρτζελαντ δεν έχει τη δυνατότητα της αντικατάστασης του Κρίστενσεν.

2. Η Νόρτζελαντ κάνει πρωταθλητισμό φέτος

Ο Κρίστενσεν αποτελεί βασική μονάδα της Νόρτζελαντ που κάνει πορεία πρωταθλητισμού τη φετινή σεζόν οδηγώντας την κούρσα στο πρωτάθλημα της Δανίας έπειτα από δρόμο εννέα αγωνιστικών.

Γι αυτό το λόγο προτιμάει να θυσιάσει μερικά εκατομμύρια για το πρωτάθλημα.

3. Το μανατζερικό γραφείο

Το μανατζερικό γραφείο που συνεργάζεται με τον Κρίστενσεν δεν…τρελαίνεται σε αυτή τη φάση για την αποχώρηση του Δανού χαφ από την Νόρτζελαντ.

Ίσα ίσα θεωρεί πως το καλύτερο για την ώρα είναι να τελειώσει την σεζόν με την Νόρτζελαντ και το καλοκαίρι που θα είναι ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι και ίσως και πρωταθλητής να ανεβάσει το κασέ του.

4. Δεν την ενθουσίασε το χρήμα

Την τελευταία τριετία η Νόρτζελαντ έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις και έχει εξελιχθεί σε ένα κατ ορισμό selling club, όποτε συνηθίζει να τσιμπάει τις τιμές στους παίκτες και ιδιαίτερα σε παίκτες που ανέδειξε η ίδια.