Οι αποκαλύψεις του Τζέιμς και η απάντηση για την παραμονή του

Ο Μάικ Τζέιμς αποφάσισε να πιάσει διάλογο μέσω του twitter με φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς θέλησε να τους λύσει όλες τους τις απορίες. Φυσικά η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και ο Αμερικανός guard προχώρησε σε ορισμένες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Το κλίμα στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι τεταμένο, ωστόσο ο Μάικ Τζέιμς θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter να δώσει ορισμένες απαντήσεις στους φιλάθλους του τριφυλλιού. Φυσικά η κουβέντα μεταξύ οπαδών και Τζέιμς δεν έμεινε ήρεμη σε όλη τη διάρκειά της, καθώς ο Αμερικανός guard είχε ορισμένες διαφωνίες με κάποιους οπαδούς της ομάδας. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι αποκάλυψε και διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.

Αρχικά ο Τζέιμς, ο οποίος δεν επιβιβάστηκε στο πούλμαν με την υπόλοιπη ομάδα και ήταν ένας από τους τέσσερις που αναχώρησαν με αεροπλάνο από την Πόλη προς την Αθήνα είναι δεδομένο ότι έχει δημιουργήσει μια απογοήτευση σε ορισμένους φιλάθλους αλλά και στην διοίκηση της ομάδας. Μάλιστα το μέλλον του στο σύλλογο και με τον έναν χρόνο συμβόλαιο που έχει δεν είναι σίγουρο. Όμως ο ίδιος αποφάσισε με διάφορα tweets να μας διαφωτίσει για ορισμένα θέματα και συνεπώς ένα από αυτά ήταν και για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Αμερικανός guard μίλησε για το μούσι του Αντώνη Φώτση, για τον Νικ Καλάθη και την αστοχία του στα τρίποντα. Ακόμα ανέφερε και για το γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς είναι γνωστό ότι είναι ποδοσφαιρόφιλος αλλά παράλληλα έκφερε άποψη και για τις ελληνίδες γυναίκες. Τέλος, είπε ότι ο Βασίλης Σπανούλης είναι θρύλος, ενώ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να μείνει στο σύλλογο σε περίπτωση που του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »