Οι βοηθητικοί παίκτες για τις ανάγκες των προπονήσεων

Λόγω απουσίας πολλών διεθνών παικτών, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, ο Τσάβι Πασκουάλ οδηγείται στην λύση των “βοηθητικών” παικτών, οι οποίοι θα συνδράμουν στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Καστοριά.

Οι εν λόγω παίκτες που αναφέραμε άνωθεν θα είναι οι: Νώντας Παπαντωνίου (με θητεία σε Κολοσσό Ρόδου, ΑΕΚ, Προμηθέα Πατρών) και επίσης Μάριος Σακελλαρίου (εμπειρία από μικρότερες κατηγορίες, φόρεσε πρόσφατα τη φανέλα του Ψυχικού).

Να αναφέρουμε πως παρόντες στις προπονήσεις θα είναι όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...