Οι διαψεύσεις της ΑΕΚ που έγιναν συμφωνίες με παίκτες από τον Παναθηναϊκό!

  Η ΑΕΚ έχει διαψεύσει την υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ωστόσο αυτό έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και άλλοτε παίκτες του Παναθηναϊκού φόρεσαν τα «κιτρινόμαυρα».

  Μέσα στον Ιανουάριο, η ΑΕΚ πήρε θέση και ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, τονίζοντας μάλιστα πως είναι «αβάσιμα και ύποπτα» όσα είχαν αναφερθεί με δεδομένη και τη χρονική συγκυρία, καθώς ακολουθούσε το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

  Τις τελευταίες ώρες, η ιστοσελίδα «Sportal.gr», αποκάλυψε πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται μία… ανάσα από την «Ένωση», αναφέροντας πως το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει εδώ και καιρό. Αυτή η υπόθεση, θύμισε ορισμένες άλλες στις οποίες είχε προηγηθεί διάψευση και εν τέλει προέκυψε «γάμος».

  Συγκεκριμένα, περίπου στις 20 Ιανουαρίου του 2018, η ΑΕΚ είχε διαψεύσει πως κινείται για τον Νίκλας Χουλτ, που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και στις 31 Ιανουαρίου ο Σουηδός μπακ είχε μετακομίσει ήδη στην «Ένωση». Το ίδιο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα, καθώς το καλοκαίρι του 2020 αναφερόταν πως έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, μένοντας ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και την ίδια περίοδο ανακοινώθηκε επισήμως από τους «κιτρινόμαυρους».

  Σε κάθε περίπτωση, έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά. Ο Παναθηναϊκός, δε, έχει προχωρήσει παρακάτω, ενισχύοντας τα γκολποστ με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, τον οποίο θα μπορέσει να αποκτήσει και με μόνιμη μεταγραφή εφόσον το επιθυμεί το καλοκαίρι. Τα λεγόμενα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, σε συνέντευξή του, έμοιαζαν… ασυναρτησίες και με το πέρασμα του χρόνου επιβεβαιώνεται η ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια