Οι δηλώσεις Ουζουνίδη με την λήξη του αγώνα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα στην Λάρισα.

“Είχαμε κοντά τις γραμμές, ήμασταν σφιχτοί, αναγκαστικά με τις επιλογές που έχουμε έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας. Δεν γινόταν να πιέζουμε εμείς τον αντίπαλο συνέχεια.

Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα το ήθελαν πολύ και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Υπήρχε ψυχολογική πίεση, υπήρχε βαθμολογική αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα παιχνίδια”.

Επίσης, για τον Λουντ, είπε τα εξής: 

“Ο Ρόμπιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Μπορεί να αγωνιστεί στα πλάγια, στο κέντρο, πίσω από τον φορ. Έχει τα καλά του παιχνίδια και τα κακά του. Τον ξέρουμε. Αλλά είναι ένας παίκτης που τον θέλει κάθε προπονητής. Ας ελπίσουμε μήπως αλλάξουν τα πράγματα και μπορέσουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα”.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.