«Οι κινήσεις που δείχνουν παραμονή Ντρεοσί»

Δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων επισημαίνουν ορισμένες κινήσεις του Ντρεοσί, οι οποίες «δείχνουν» πως ο Γάλλος θα παραμείνει στη θέση του και τη νέα σεζόν. Εκτός αυτού, αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καλή γνώμη για τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, η «Live Sport» σε δημοσίευμα της αναφέρει πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο πώς σκέφτεται το μέλλον του ο Ντρεοσί, αλλά μερικές κινήσεις του μπορούν να ερμηνευτούν ως πρόθεση παραμονής στην Αθήνα. Όπως για παράδειγμα οι επαφές του με τη διοίκηση της Λιλ για την επέκταση του δανεισμού του Νιάς για τη νέα σεζόν. Για να αποσπάσει το «ναι», ο Ντρεοσί έχει εγγυηθεί προσωπικά πως ο Σενεγαλέζος μέσος θα έχει χρόνο στον Παναθηναϊκό και θα σημειώσει πρόοδο. Επίσης, ο Ντρεοσί έχει επαφές με δίκτυα εύρεσης ταλέντων στην Αφρική, για να φέρει για δοκιμή νεαρούς παίκτες όπως ο Κόκε και συζητά για χρονικά διαστήματα πέραν του Ιουνίου.

Επιπλέον, η «Sportime» τονίζει πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, έχει καλή γνώμη για τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων» και το μέλλον του είναι ανεξάρτητο από αυτό του Μπόλονι. Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής είναι αυτός που «τρέχει» ουκ ολίγα ζητήματα για τη νέα σεζόν, αφού κοιτάζει ήδη κάποιους ελεύθερους παίκτες. Όχι όμως και του προπονητή. Αν ο Αλαφούζος αποφασίσει να τον εμπιστευτεί και στο θέμα του κόουτς, τότε το «χαρτί» που λέγεται Μιλόγεβιτς «καίγεται».