Οι παίχτες θέλουν Δώνη!

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της παραμονής του 50χρονου τεχνικού.

Σε μία ομάδα οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος ν’ ακούει τις απόψεις τους και να αφουγκράζεται το κλίμα στα αποδυτήρια.

Στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης έχει κερδίσει τους παίκτες του. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κι ορισμένοι που έχουν παράπονο για τον χρόνο συμμετοχής τους. Δεν γίνεται όλοι να είναι χαρούμενοι. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Στην αρχή της σεζόν είναι γνωστό ότι πολλοί παίκτες μετά την ήττα από τον Άρη πήγαν στο δωμάτιο του 50χρνου τεχνικού και ζήτησαν την παραμονή του. Στην πορεία τα πράγματα βελτιώθηκαν και ειδικά στον δεύτερο γύρο ο Παναθηναϊκός και μία οικογένεια ήταν και καλό ποδόσφαιρο απέδιδε.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την παραμονή του Δώνη για έναν ακόμα χρόνο, όπως ορίζεται από το συμβόλαιό του. Στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, όμως, οι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει κάνει έργο στο «τριφύλλι» κι ότι πρέπει να παραμείνει. Όποιος παίκτης παραχωρεί συνέντευξη και τον ρωτούν για τον Δώνη το ίδιο πράγμα υποστηρίζει. Ότι είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να μείνει. Ειδικά, όσοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μαζί του και κατανοούν τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες εργάστηκε. Το θέμα φυσικά είναι τι θέλει η διοίκηση και ο Ρόκα και τι θ’ αποφασίσουν σε συνεννόηση με τον προπονητή όταν έρθει η ώρα να συζητήσουν για το μέλλον.

Πηγή: leoforos.gr