Οι πιθανότερες ημερομηνίες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη

Μέσα από τα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός θα βγει στην Ευρώπη και η UEFA έχει γνωστοποιήσει τις ημερομηνίες που, εκτός απροόπτου, θα δώσει η ομάδα τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσει.

Αν τερματίσει πρώτος: Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «πράσινοι», θα μάθουν τον αντίπαλό τους στις 14 Ιουλίου με τους αγώνες να διεξάγονται στις 25-26 Ιουλίου και 1-2 Αυγούστου.

Αν τερματίσει δεύτερος ή τρίτος: Θα παίξει στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Πάλι στις 14 Ιουλίου θα μαθευτεί ο αντίπαλος με τους αγώνες να γίνονται 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου.

Αν τερματίσει τέταρτος: Θα μάθει στις 19 Ιουνίου τον αντίπαλό του για το β’ προκριματικό του Europa League, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 13 και 20 Ιουλίου.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »