Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν και με αφαίρεση βαθμών!

Άσχημα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά. Συγκεκριμένα αν το τριφύλλι δεν εξοφλήσει τις δόσεις τριών πρώην ποδοσφαιριστών του.

Όπως είναι εδώ και λίγες ημέρες γνωστό, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να παρκάρει τις μετοχές του σε συμβολαιογραφικό γραφείο και να μην βάλει ούτε ευρώ από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι τα προβλήματα οικονομικής φύσεως θα αυξηθούν από τον Οκτώβριο και μετά. Οι «πράσινοι» έχουν μπει σε διαδικασία επιβίωσης και αυτό που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να βρουν χρήματα για να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές.

Το κακό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει οφειλές μόνο προς τους παίκτες που είναι στο ρόστερ του αλλά και με άλλους που δεν παίζουν πλέον για το σύλλογο. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει τους Ράσμους Τελάντερ, Στάθη Ταυλαρίδη και Μάικλ Εσιέν. Συγκεκριμένα οι δόσεις των διακανονισμένων οφειλών προς τους Εσιέν-Ταυλαρίδη θα πρέπει να ρυθμιστούν την 1η Οκτωβρίου, ενώ του Τελάντερ την 6η του ίδιου μήνα.

Αναλυτικότερα ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει τα συγκεκριμένα ποσά: Μάικλ Εσιέν (42.000 ευρώ), Στάθης Ταυλαρίδης (30.000 ευρώ) και Ράσμους Τελάντερ (41.000 ευρώ). Αν αυτό δεν γίνει στην ώρα του, τότε οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών σε περίπτωση που οι παίκτες προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες. Μάλιστα ο Τελάντερ έχει ενημερώσει το σύλλογο, ότι αν δεν του εξοφληθούν όλες του οι δόσεις στην ώρα τους, τότε θα ζητήσει από την ΕΠΟ, το μηδενισμό του τριφυλλιού.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...