Οι προβλέψεις των Αμερικανών για Καλαϊτζάκη – Ποκουσέφσκι εν όψει του draft!

Αμερικάνικη ιστοσελίδα έκανε ξεχωριστή αναφορά για τους Καλαϊτζάκη – Ποκουσέφσκι εν όψει του draft στο NBA.

Η ιστοσελίδα HoopsHype έκανε μια μίνι αξιολόγηση των δυο ταλέντων κάνωντας και μια πρόβλεψη για το που πιθανότατα να επιλεγούν στο draft.

Σχετικά με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, γίνεται πρόβλεψη για επιλογή του στο τέλος του α’ γύρου κι αναφέρεται χαρακτηριστικά: «O Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει ύψος 2.10 και το σωματικό του προφίλ θυμίζει Θον Μέικερ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Μπολ Μπολ. Υπάρχουν λιγότερα διαθέσιμα βίντεο για τον Ποκουσέφσκι, σε σχέση με άλλα ταλέντα, γιατί έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι πολύ ικανός στο να τελειώνει φάσεις στο τρανζίσιον. To κορμί του είναι η μεγαλύτερη ανησυχία στο δρόμο για το ΝΒΑ, αλλά αν δυναμώσει, έχει την προοπτική να γίνει η μεγάλη έκπληξη του draft».

Αναφορικά με τον Καλαϊτζάκη, η πρόβλεψη του Αμερικανού αναλυτή τον φέρνει είτε στον β’ γύρο είτε εκτός draft κι αναφέρεται: «Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το 2019. Τελείωνε φάσεις κυρίως ως χειριστής σε πικ εν ρολ καταστάσεις, ενώ ήταν από τους καλύτερους πασέρ σε σετ επιθέσεις».