Οι πρωτιές του Διαμαντίδη

Το Prasinoforos.gr σας παρουσιάζει τις πρωτιές του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Ευρωλίγκα που δεν είναι και λίγες. Δείτε τα στατιστικά.

1. Πρώτος σε Index

Ο (πρώην) αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης της Ευρωλίγκας στο Index Rating που περιέχει την συνολική βαθμολογία. Ο 3D έχει συγκεντρώσει 3806 βαθμούς με τον δεύτερο Ναβάρο να έχει 3712. Σας παρουσιάζουμε του κορυφαίους πέντε:

Index

 

2. Πρώτος σε Ασίστ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται εύκολα πρώτος στα στατιστικά με τις ασίστ έχοντας 1255. Στην πρώτη τριάδα βρίσκονται τρεις Έλληνες και ακολουθούν οι Τεόντοσιτς και Πριχιόνι. Σας παρουσιάζουμε του κορυφαίους πέντε:

Asists

 

3. Πρώτος σε κλεψίματα

Δεν βγήκε τυχαία 6 φορές καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία των κλεψιμάτων έχοντας 434 με τον Θοδωρή Παπαλουκά να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 335. Σας παρουσιάζουμε του κορυφαίους πέντε:

Steals

 

4. Πρώτος σε αρχικές πεντάδες

Ο Δημήτρης βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους παίχτες που έχουν ξεκινήσει περισσότερες φορές στην αρχική πεντάδα με 228. Ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 218 ο Ναβάρο. Σας παρουσιάζουμε του κορυφαίους πέντε:

Pentedes

 

5. Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται πρώτος σε λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Ακολουθούν οι Ναβάρο, Χόλντεν και ένας άλλος Έλληνας ο Βασίλης Σπανούλης.

Minutes

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...