Οι Τούρκοι της Εφές τίμησαν το Διαμαντίδη

Είναι πολλάκις αποδεδειγμένο ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ηγετική μορφή. Σήμερα επαληθεύτηκε περίτρανα για άλλη μια φορά, μετά και την τιμητική που είχε απόψε από μερίδα οπαδών της Εφές.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Παναθηναϊκός πήγε στην Πόλη για την αναμέτρησή του με την τούρκικη Εφές, για τις ανάγκες της τελευταίας αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague.

Στην εξέδρα του γηπέδου Abdi Ipekci, έγινε κάτι που αν κάποιος έλεγε πως κάτι αντίστοιχο θα γινόταν στην Ελλάδα, πολλοί θα τον περνούσαν για τρελό. Σε μία απίστευτη πρωτοβουλία, μεγάλος αριθμός των οπαδών της Εφές αποφάσισε να αποχαιρετήσει το Δημήτρη Διαμαντίδη και να τον ευχαριστήσει για όσα προσέφερε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φαντασμαγορική.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »