Οικονομίδου στο Prasinoforos.gr: «Ο Παναθηναϊκός δεν έρχεται, είναι εδώ»!

Η διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Μαρία Οικονομίδου, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Επιμέλεια: Βασίλης Ντούτσης

Για το ματς:

«Δεν θεωρώ ότι δώσαμε ότι είχαμε, σίγουρα θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη την ώρα του παιχνιδιού. Από κει και πέρα σίγουρα υπάρχει η αμφιλεγόμενη τελευταία φάση, βέβαια δεν γίνεται μόνο μία φάση σ’ ένα παιχνίδι».

Για τον κόσμο:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πικρία, όταν αγαπάς κάτι το αγαπάς μέχρι τέλους, νομίζω ο κόσμος αγαπάει τον Παναθηναϊκό αλλά και εμάς. Δεν νομίζω καμία παίκτρια από την ομάδα μου να έκανε πίσω στην απόδοση της σήμερα, δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα του αύριο:

«Δεν θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.