Οικονόμου: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει από δω και πέρα»!

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε αφενός στο αβέβαιο μέλλον του Παναθηναϊκού και αφετέρου στην σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε για την ομάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του “τριφυλλιού” στην Nova:

«Σίγουρα ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί δεν αξίζουν αυτά τα γεγονότα που έγιναν στον Παναθηναϊκό. Είναι τόσο μεγάλο σωματείο και εύχομαι, όπως όλοι οι παίκτες που είμαστε εδώ πέρα, που μείναμε μέχρι το τέλος να αλλάξουν όλα αυτά και να μπουν όλα τα πράγματα σε μια σειρά. Εμείς προσπαθήσαμε, δώσαμε τα πάντα, ό,τι μπορούσαμε να δώσουμε, το δώσαμε στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθούσαμε να αφήσουμε τα προβλήματα μαζί και με τον προπονητή και με το επιτελείο της ομάδας, όσο μπορούσαμε κι εμείς γιατί κι εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σίγουρα όλοι οι παίκτες έχουν άγχος για το μέλλον τους. Δείξαμε έστω αυτό το πρόσωπο, που δεν αρμόζει κιόλας πάλι στον Παναθηναϊκό, που είχαμε τα μείον κι αυτά και τερματίσαμε χαμηλά, θέλω να κλείσει η σεζόν με ένα ευχάριστο νέο έστω. Ήταν δύσκολα έξι μήνες που ήμουν εδώ πέρα και για τα παιδιά που ήταν απ’ την αρχή ακόμα πιο δύσκολα. Κι εγώ το έζησα εδώ πέρα έξι μήνες. Θέλει πολλή υπομονή, θέλει να αγαπάς, έτσι όπως λένε δηλαδή, την ομάδα, οι Έλληνες κι αυτά, που έμειναν πολλοί Έλληνες και προσπαθούσαμε μαζί με τους ξένους. Θέλω να είναι μια κακή παρένθεση γι’ αυτή την ομάδα γιατί δεν αξίζει. Είναι μεγάλο σωματείο και πιστεύω να αλλάξουν όλα όσα πιο γρήγορα γίνεται».

Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και των παικτών: «Σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Όλοι περιμένουμε, να κάνουμε άλλη μία ή δύο εβδομάδες προπονήσεις, να δούμε τι θα γίνει κιόλας, τι θα μας πουν. Πιστεύω κι απ’ τη διοίκηση να’ ρθουν να μας μιλήσουν, να προχωρήσει το κομμάτι μ’ αυτό που ακούγεται τώρα, να μπει ένας άλλος επενδυτής στην ομάδα, να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Εμείς μείναμε και εντάξει δεν μπορούμε να φύγουμε έτσι απλά. Μείναμε μέχρι το τέλος, υπομονή θα κάνουμε να δούμε τι θα γίνει, θα περιμένουμε, επαγγελματίες είμαστε κι εμείς ποδοσφαιριστές, για να μείνουμε εδώ πέρα, όπως κι εγώ που ήρθα εδώ τον Δεκέμβρη, ήξερα τις δυσκολίες ποιες ήταν και τα παιδιά που έμειναν. Υπομονή θα κάνουμε, τώρα τελείωσε η σεζόν, πιστεύω μ’ αυτά που ακούγονται και μ’ αυτά που λέγονται να αλλάξει όσο πιο γρήγορα γίνεται, να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη».

Για το αν σκέφτεται ανεξάρτητα από τις συνθήκες να παραμείνει στον Παναθηναϊκό: «Τώρα δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα εκ του ασφαλούς εδώ πέρα. Θέλω να αποφορτιστούμε όλοι οι παίκτες γιατί αυτό που περάσαμε είναι πολύ δύσκολο γιατί ναι μεν λέγαμε ‘όλα καλά’, όσο μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούσαμε να το ξεχάσουμε, αλλά σίγουρα το συζητούσαμε όλοι μεταξύ μας οι παίκτες, να δούμε τι γίνεται γιατί είμαστε επαγγελματίες παίκτες, νοιαζόμαστε και για την ομάδα και για το μέλλον μας κι εμείς μέσα από τον Παναθηναϊκό φαινόμαστε κι άμα δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός, δε θα υπήρχαμε ούτε εμείς. Τι να πω; Υπομονή θα κάνουμε. Θα κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε. Πιστεύω ότι κάτι δείχνει, υπάρχει φως, να αλλάξουν τα πράγματα και να μπουν όλα σε μια σειρά».

Για το αν έχουν μιλήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το μέλλον του: «Εντάξει, ο κόουτς είναι έμπειρος, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο κόουτς έμεινε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα, το έδειξε κιόλας. Τώρα είναι επιλογή του κόουτς, δε θα του πούμε εμείς κάτι οι παίκτες. Είναι μεγάλος άνθρωπος, είναι επαγγελματίας και σοβαρός, ξέρει αυτός τι απόφαση θα πάρει».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...