Όλα ανοιχτα για το «πράσινο» ΟΑΚΑ!

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης σε δηλώσεις του μίλησε για το ενδεχόμενο εξαγοράς του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε: «Υπάρχουν συζητήσεις. Περιμένουμε να βρούμε την πλέον πιο συμφέρουσα λύση για το δημόσιο. Το ΟΑΚΑ, όπως οι περισσότερες ολυμπιακές εγκαταστάσεις, είναι μία ανοιχτή πληγή. Θα μπορούσε να είναι πόλος ζωής αλλά παρ’ όλα αυτά είναι μία κλειστή εγκατάσταση και δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε καν τα χρήματα που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός γι’ αυτή. Επομένως θέλουμε να πάμε σε μία λογική πλήρους αξιοποίησης του και ταυτόχρονα μέσα από την αξιοποίηση να λύσουμε προβλήματα που υπάρχουν. Το ότι δεν έχουμε γήπεδα για παράδειγμα.

Θέλουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Με όλες τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ έχω καλή συνεργασία. Γι’ αυτό και στενοχωριέμαι και εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο όταν γίνονται αυτά που γίνονται. Εμείς θα είμαστε εδώ, για όλους, αρκεί όλοι να δείχνουν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »