Όλα τα δεδομένα για τον Ζέκα

Οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον αρχηγό της ομάδας τους, ωστόσο με μία πρόταση που θα ξεπερνούσε τα τρία εκατ. ευρώ θα το συζητούσε.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το πρωί ο ΣΠΟΡ ΦΜ, στον Παναθηναϊκό υπάρχει θέμα με τον Ζεκά. Και αυτό διότι η Κοπεγχάγη κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Ελληνοπορτογάλο, η οποία απορρίφθηκε, αλλά οι Δανοί δεν αποκλείεται να επανέλθουν με νέα ανανεωμένη προσφορά.

Από την πλευρά του, το Τριφύλλι ξεκαθάρισε πως μόνο εάν έρθει μία πρόταση άνω των τριών εκατ. ευρώ θα καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει την ενδεχόμενη πώληση του αρχηγού του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην Ελλάδα έφθασε και ο μάνατζερ του παίκτη χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο. Το πιο πιθανό σενάριο, παρά τα όσα ακούγονται, είναι οι δύο πλευρές να τα βρούνε με ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές για τον Ζέκα.

Βέβαια, από την μεριά τους οι «πράσινοι» άρχισαν να αναζητούν διάφορους παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...