Όλα τα φετινά ακυρωμένα γκολ του Παναθηναϊκού σε ένα βίντεο! (vid)

  Ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο βίντεο που παρουσιάζει όλα τα φετινά γκολ του Παναθηναϊκού που έχουν ακυρωθεί δημοσιεύτηκε στο YouTube.

  Παναθηναϊκός και ακυρωμένα γκολ από ανακαλύψεις διαιτητών είναι δύο έννοιες ταυτόσημες. Τα τελευταία 25 χρόνια το «τριφύλλι» έχει αδικηθεί εκατοντάδες φορές. Ταυτόχρονα έχει δει και δεκάδες ανύπαρκτα πέναλτι να σφυρίζονται κατά του, ενώ επίσης του έχουν ακυρωθεί, λανθασμένα, αμέτρητα γκολ.

  Αυτό το φαινόμενο δείχνει να έχει αυξηθεί την σεζόν 2019/2020. Για αυτό και ένας χρήστης του YouTube μάζεψε όλα τα φετινά ακυρωμένα γκολ του Παναθηναϊκού σε ένα βίντεο. Εμείς οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια μιας και επειδή τα γκολ είναι πολλά, σίγουρα θα «έφαγε» πολύ χρόνο στο ψάξιμο.

  Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »