«Η αλήθεια για Κίτσιου και Παναθηναϊκό»

Τουρκικά δημοσιεύματα συνέδεσαν τον Κίτσιου με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως θα δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ανγκαραγκιουτσού, με τους «πράσινους» να μην επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

Ως μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού ανέφεραν χθες τον Στέλιο Κίτσιου, τα τουρκικά ΜΜΕ, θεωρώντας σίγουρα την αποχώρησή του από την Τουρκική Ανγκαραγκιουτσού. Βέβαια, από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

(ΕΦ.ΣΥΝ.)

Ως μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού ανέφεραν χθες τον Στέλιο Κίτσιου, τα τουρκικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για βέβαιη αποχώρηση του διεθνούς δεξιού μπακ απ’ την Ανγκαραγκιουτσού. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sporanki» υπογράμμισε ότι ο 27χρονος πλάγιος αμυντικός, που μετακόμισε στην Τουρκία τον Ιανουάριο του 2019 – αρχικά με δανεισμό απ΄ τον ΠΑΟΚ κι εν συνέχεια με αγορά (300.000 ευρώ) – δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Άγκυρας (λήγει το καλοκαίρι του 2022) κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Από τους «πράσινους» δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.