Όλη η αλήθεια για τον Ινσούα και ο λόγος που ο Παναθηναϊκός του έδειξε την έξοδο!

  Μετά και την ανακοίνωση του Ινσούα από την ΑΕΚ μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του αναφορικά με τους λόγους που δεν έμεινε στον Παναθηναϊκό.

  Μεγάλο θέμα έχει γίνει με τον Ινσούα και γιατί τελικά δεν τον ανανέωσε ο Παναθηναϊκός ενώ ο Αργεντίνος ήθελε να μείνει. Τα ίδια τα γεγονότα μερικές φορές μιλάνε μόνα τους. Ο Ινσούα είναι καλός παίκτης. Με ταβάνι, με επιθετικές αδυναμίες αλλά καλός παίκτης. Και εξυπακούεται ότι ο Λόπεζ θα είναι αναπληρωματικός του. Μόνο που υπήρχαν λόγοι για την αποχώρηση του Ινσούα. Φήμες, φήμες, μην ακούς τις φήμες έλεγαν τότε. Έλα όμως που επαληθεύτηκαν όλες. Πρώτη: Ο αδελφός Ινσούα πήγε να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με την ΑΕΚ με τις τρέλες του. Πέντε μέρες πριν τελικά υπογράψει με τα νούμερα που του πρότεινε η Ένωση. Τα ίδια έκανε και στον Παναθηναϊκό. Ζητούσε 700 και δεν έπεφτε κιόλας. «Βρε Εμάνουελ σύνελθε κι έλα να υπογράψουμε», του έλεγαν. «Όχι, έχουμε προτάσεις από άλλες ελληνικές ομάδες που τα δίνουν», απαντούσε ο αδελφός-ατζέντης του.

  Τι αποδείχθηκε; Ότι όντως μιλούσε. Κι όχι μόνο με την ΑΕΚ. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν ότι μιλούσε με όλους. Είχε ανοιχτή γραμμή ο ατζέντης του. Κι άρχισαν μετά να ψάχνονται να δουν τι συμβαίνει. Πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ξαφνικά τα κάνει ροντέο. Όχι σε μια προπόνηση αλλά σε κάθε προπόνηση μέχρι που απηύδησε κι ο Δώνης και τον έκοψε. Πάει χωρίς μπακ στο Καραϊσκάκη και καπάκι ανακοινώνει ότι δεν θα παίξει στο υπόλοιπο της σεζόν. Μόνο αυτός και ο Γιόχανσον το έκαναν από τους 4 μεγάλους. Ο ένας πάει στην ΑΕΚ, ο άλλος στον Ολυμπιακό. Συν τον μικρό Δώνη με τον οποίο όμως λόγω της τεταμένης κατάστασης με τον πατέρα του, υπήρχε άλλη γενεσιουργός αιτία.

  Ήταν πλέον ανεξέλεγκτη η φημολογία ότι ο Ινσούα μιλούσε πολύ. Πάρα πολύ. Και επηρέαζε το μυαλό του αυτή η ιστορία. Όχι τώρα, πολύ καιρό. Ό,τι κι αν έλεγε ο Δώνης, όση ασπίδα κι αν σήκωσε, όταν τα γεγονότα μιλάνε, δίνονται και οι απαντήσεις. Οι δηλώσεις και οι λαϊκισμοί είναι το λιγότερο. Ο Ινσούα έφυγε για άλλους λόγους από τον Παναθηναϊκό. Όχι με πρώτο κριτήριο το αγωνιστικό. Εκτός αν βρείτε παίκτη άλλης μεγάλης ομάδας που να έχει ανοιχτό δίαυλο με τους υπόλοιπους τρεις και να τον κρατούσαν με νέο συμβόλαιο. Κάθε μεγάλη ομάδα οφείλει να βάζει τις αρχές της πάνω από όλα. Η μικρή κοινωνία του ποδοσφαίρου ξέρει τι είχε συμβεί. Απλά η ΑΕΚ έχει χτίσει ένα τείχος που ο Παναθηναϊκός δεν έχει. Τα υπόλοιπα, οι «ρεπόρτερ» της Συμμορίας θα το μάθουν όταν βρουν την πρώτη είδηση χωρίς να την στέλνει με non paper η Λίνα. Θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί έχει ζουμί.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »