Ολισαντέμπε: «Το μυαλό μπορεί κάποιες φορές να παίξει μαζί σου – Στη Νιγηρία είναι συνηθισμένα πράγματα»

Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε μίλησε στο «gazzetta» για την εμπειρία του με το «θαυματουργό νερό», αναφέροντας πως στην πατρίδα του αυτές είναι συνηθισμένες τακτικές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πολωνονιγηριανός:

«Η εκκλησία αυτή ήταν κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Την έλεγαν ”Συναγωγή όλων των Αγίων” και ανήκε σε έναν πάστορα από την Νιγηρία, τον Τζόσουα. Αυτός ο άνθρωπος έχει φύγει από την ζωή εδώ και έναν χρόνο από όσο γνωρίζω. Θυμάμαι τον Χάρη να είναι μαζί του. Ήταν το 2011 και μόλις είχε ολοκληρωθεί η καριέρα μου στην Κίνα. Ήμουν στο σπίτι μου στην Αθήνα και δεν έκανα τίποτα. Πονούσα πάρα πολύ, προερχόμουν από μία πολύ πολύ σοβαρή επέμβαση στο γόνατο. Πήγα εκεί για να πάρω ένα είδος θεϊκής βοήθειας και μπορώ να σου πω ότι εκείνη την ώρα λειτούργησε.

Το μυαλό, βέβαια, μπορεί κάποιες φορές να παίξει μαζί σου. Μετά από αυτό υπέγραψα συμβόλαιο στη Βέροια και στην συνέχεια αποσύρθηκα. Αρκετός κόσμος πήγαινε σε αυτή την εκκλησία και στην περίπτωσή μου κανείς δεν μου ζήτησε λεφτά. Πήγα μία φορά για να πω το πρόβλημά μου και μία δεύτερη για την τελετή με το νερό. Θέλω να ξέρετε πως στην πατρίδα μου, την Νιγηρία, αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα και μάλιστα ο κόσμος πληρώνει για αυτά. Πουλάνε αυτό το νερό σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και άνθρωποι από όλο τον πλανήτη πηγαίνουν στη Νιγηρία για να αγοράσουν το νερό».