Όλο και πιο κοντά ο Λυμπερόπουλος

Μέτρα για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό φαίνεται να κερδίζει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και κάνει τις τελικές συζητήσεις.

Πολλές ήταν οι φήμες που ακουγόταν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μέχρι πρότινος φαβορί φαινόταν να είναι ο Κώστας Αντωνίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην άσσος του Τριφυλλιού, Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται ένα βήμα από την ανάληψη του πόστου.

Μάλιστα, ο Λύμπερόπουλος βρίσκεται αυτή την στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνομιλεί με τους ανθρώπους των πρασίνων έτσι ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες και να γίνει το… deal.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...