Όλο το παρασκήνιο σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμίρ Αμπεντζαντέχ

Όλα το παρασκήνιο σχετικά με τον Ιρανό τερματοφύλακα που έπαιξε στο ρεπορτάζ των «πρασίνων» και ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση σε deal.

Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και αυτό φάνηκε τελικά. Η Ιρανική ιστοσελίδα «Varζesh Seh» ήταν η πρώτη που δημοσιοποίησε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμίρ Αμπεντζαντέχ.

Μάλιστα, ο Γιοβάνοβιτς έχει θετικό report όσο αναφορά τις δυνατότητες του Ιρανού γκολκίπερ και μάλιστα υπήρξε και μια διερευνητική επαφή για το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Ωστόσο ο τερματοφύλακας που έπειτα από τέσσερα χρόνια θητείας στη Μαρίτιμο έμεινε ελεύθερος, έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα τη μεταγραφή σε ισπανική ομάδα.

Μάλιστα, η Μαγιόρκα και η Κάντιθ ήταν αυτές που ενδιαφέρθηκαν αρκετά χωρίς όμως καμία από τις δυο ομάδες να προχώρησε σε deal. Έτσι, ο Αμίρ κατέληξε στην Segunda Division και την Πονφεραντίνα και θα διεκδικήσει από εκεί τις όποιες πιθανότητες έχει να πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα της LaLiga.

Για την ιστορία, η Πονφεραντίνα προσέφερε στον Ιρανό τερματοφύλακα, όσα χρήματα (250.000 ευρώ) ήταν διατειθειμένος να του προσφέρει και ο Παναθηναϊκός προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα.