Όλοι στο πλευρό του!

Οι οπαδοί των πρασίνων ετοιμάζονται για τεράστια μετακίνηση έτσι ώστε να είναι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας σήμερα το απόγευμα (19:30) στην εκτός έδρας μάχη του τριφυλλιού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Κατόπιν της επικράτησης απέναντι στον «Αιώνιο αντίπαλο» Ολυμπιακό, οι φίλοι της ομάδας καθώς φαίνεται λάβαν την ώθηση, η οποία ανοίγει τα «φτερά» για περίπου 2.000 άτομα να ακολουθήσουν το σύνολο του Ουζουνίδη στην Τρίπολη.

Η μετακίνηση αυτή αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, οπότε τηρουμένων των αναλογιών, αυτό σημαίνει πολλά για την εκ νέου συγκινητική συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας στο σύλλογο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...