Ολοκληρωτική μεταγραφή, όχι δανεισμό

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αλλά όχι ως δανεικό.

Δείτε τι είπε ο τιμ μάνταζερ του Δικεφάλου του Βορρά:

«Αν επρόκειτο για απλό δανεισμό παίκτη που έπαιζε τον Παναθηναϊκό και έψαχνε λεπτά συμμετοχής, δεν θα καιγόμασταν. Εμείς θέλουμε να πράξουμε αυτό που κάνουμε με τον Κόνιαρη. Είμαστε μια ομάδα που στηρίζουμε τους Έλληνες παίκτες, που τους προσφέρουμε ένα μπασκετικό περιβάλλον για να ανθίσει το ταλέντο τους. Ζώντας στο περιβάλλον μας, δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί όταν απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό…

Εμείς δεν εμπλεκόμαστε, είπαμε τι θέλουμε και δεν διαπραγματευόμαστε με τον Παναθηναϊκό, αφορά τον παίκτη και την ομάδα του. Εμείς απλά λέμε πόσο κερδισμένος θα βγει ο ΠΑΟΚ. Λόγω της συγκεκριμένης λειτουργίας, εκπρόσωποι δυο παικτών αρκετά υψηλού επιπέδου έδειξαν διάθεση να φέρουν τους “πελάτες” τους να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ. Προσφέρει μια οπτική, πέρα από τους Αμερικανούς που το βλέπουν ως σκαλοπάτι, πλέον αφορά και τους Ευρωπαίους. Να βλέπουν τον ΠΑΟΚ πριν το τελευταίο επίπεδο. Όααν φτάσουμε σε αυτό, θα μιλάμε διαφορετικά«.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...