Ολυμπιακός κατά της Δικαιοσύνης: «Παραπέμπει σε Ουγκάντα»

Πανωλεθρία εντός και εκτός παρκέ για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να τα βάζουν με την ομοσπονδία και την δικαιοσύνη και μάλιστα να αναφέρει πως η δικαιοσύνη «παραπέμπει σε Ουγκάντα».

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε όλες τις θέσεις του Παναθηναϊκού, έχοντας απορρίψει τις προσφυγές του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί τον γνωστό επικοινωνιακό του παιχνίδι με ανακοινώσεις κατά πάντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας ολοένα και πιο βαθιά, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται.

Χωρίς καν κοινοποίηση του σκεπτικού απάντησε το ΑΣΕΑΔ, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αν εξετάστηκε επί της ουσίας το θέμα. Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση με τη δικαιολογία της εκκρεμότητας των εκλογών.

Πρόκειται για εμπαιγμό, κοροϊδία και έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα. Η EOK δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε το σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της Χατζηνικολάου την ίδια ώρα που μέλη της διοίκησης τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, από την ντροπή τους προσέφυγαν σε παραιτήσεις.

Ακόμα και τώρα ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει αποδώσει το σκεπτικό της απόφασης, έχοντας έννομο συμφέρον ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια. Επιδιώκουν να στερήσουν από τον Ολυμπιακό κάθε τρόπο και μέσο για να μπορέσει να προσφύγει στα δικαστήρια (CAS), προκειμένου να προχωρήσουν σκανδαλωδώς στην απονομή του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα εξαντλήσει όλα τα δικαστικά μέσα, με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης».