Ολυμπιακός: Το… ειρωνικό καλωσόρισμα στον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Ολυμπιακός… καλωσόρισε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με ειρωνικό τρόπο, ο οποίος αρμόζει άρδην στο Πειραιώτικο ήθος.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σηκώνει λάβαρα μετρώντας τις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό στις αναμετρήσεις τους στην EuroLeague. Η ομάδα του Πειραιά μετρά 10 διαδοχικές νίκες κόντρα στον μεγάλο της αντίπαλο στη διοργάνωση, έχοντας να γνωρίσει την ήττα από το 2021.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play-in της Ευρωλίγκα

Λίγο πριν από το τζάμπολ της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague, ένα στιγμιότυπο από το ΣΕΦ τράβηξε τα βλέμματα. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου εμφάνιζε το «11-0», αριθμό που θα μπορούσε να αντιστοιχεί στο νέο σερί του Ολυμπιακού σε περίπτωση νίκης επί του Παναθηναϊκού.

Μια κίνηση που λειτούργησε σαν… μήνυμα προς την αποστολή των «πράσινων», λίγο πριν αρχίσει ακόμη ένα ντέρμπι «αιωνίων» στη διοργάνωση.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».