Οπαδοί της ΑΕΚ σήκωσαν πανό για την Ευρωλίγκα του Ολυμπιακού (pic)

Πανό με αιχμές για τη διαιτησία του τελικού της EuroLeague σήκωσαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, γράφοντας: «Ράντοβιτς, MVP Final Four 2026».
Η δεύτερη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Sunel Arena για τα ημιτελικά της Stoiximan GBL δεν είχε μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά και αρκετές… δόσεις καυστικού χιούμορ από την εξέδρα.
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει… ανατροπή – Οι αποφάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα
Οι φίλαθλοι της Ένωσης εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για να στείλουν το δικό τους μήνυμα σχετικά με όσα έχουν συζητηθεί μετά τον τελικό της EuroLeague, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Συγκεκριμένα, στις κερκίδες αναρτήθηκε πανό με σαφή αναφορά στη διαιτησία του Final Four, το οποίο ανέγραφε: «Ράντοβιτς, MVP Final Four EuroLeague 2026».
Το πανό τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκομένων και γρήγορα έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media, με τους φίλους της ΑΕΚ να εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο τη δική τους άποψη για τα όσα συνέβησαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- ΟΛΟΙ Caravel πριν τον τρίτο τελικό! (pic)
- Τελευταία στιγμή η απόφαση για Σλούκα
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης στους επόμενους τελικούς»
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΡΤ Α.Ε. είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός»
- Επίσημο: Ανανέωσε η Κωνσταντινίδου







