Ώρα των σπορ: «Κατεστημένο κατά της ΑΕΚ- Η «Ένωση» κατέχει τα περισσότερα τμήματα»

  Ένα δημοσίευμα του συγκεκριμένου «κιτρινόμαυρου» μέσου, αναφέρει ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ον πόλεμο ενός συστήματος, ενώ υποστηρίζει ότι η «Ένωση» έχει τα περισσότερα τμήματα από κάθε ομάδα, αγνοώντας τον Παναθηναϊκό!

  Αναλυτικά το δημοσίευμα από την «Ώρα των Σπορ»:

  «Η ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή και επιστρέφοντας από το Πάσχα, θα μπει στην τελική ευθεία της σεζόν, φουλάροντας για νταμπλ στην Ελλάδα, στα τρία από τα τέσσερα βασικότερα ομαδικά αθλήματα, έχοντας να δώσει μια μεγάλη μάχη την Τετάρτη του Πάσχα για ευρωπαϊκή κούπα στο τέταρτο με επιτυχίες και διακρίσεις παντού.

  Παράλληλα, η ΑΕΚ είναι το σωματείο με τη μεγαλύτερη δυναμική, που ακόμα χωρίς να έχει στέγη για όλα της τα τμήματα, έχει τα περισσότερα, όπου εκατοντάδες γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τα βλέπουν να εξελίσσονται, αλλά και να διδάσκονται τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά, για να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε και τι δυναμική και τι προοπτική υπάρχει για πανηγυρισμούς μέσα στο επόμενο δίμηνο!

  Στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα της χώρας, που έχει πιθανότητες για νταμπλ. Είναι πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος μαζί με τον Παναθηναϊκό και ήδη στον τελικό Κυπέλλου, όπου θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Προέχει βέβαια (και χρονικά) η μάχη του πρωταθλήματος.

  Μια μάχη που σχεδόν όλη η φίλαθλη Ελλάδα (σίγουρα πάντως όλοι οι «Ενωσίτες») καταλαβαίνει ότι για την ΑΕΚ γίνεται πραγματικά κόντρα και σε όλα. Κόντρα σε ένα ποδοσφαιρικό Κατεστημένο, που δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα το «50-50» κόντρα σε… λυκοσυμμαχίες των βασικών της ανταγωνιστών, κόντρα σε μια πρωτόγνωρη και μια αισχροεπικοινωνιακή προπαγάνδα».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια