Ωραίες οι αποκαλύψεις, ειδικά όταν προέρχονται από πληροφορίες άλλου!

  Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία όμως όταν κάτι γίνεται τόσο απροκάλυπτα δεν γίνεται να μην αναφερθεί.

  Στις 16 Μαρτίου, πριν τρεις ημέρες δηλαδή, δημοσιεύτηκε στο Prasinoforos.gr άρθρο για τα δεδομένα της υπόθεσης παραμονής (ή αποχώρησης) του Νίκου Παππά.

  Μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

  Στο εν λόγω άρθρο ο συντάκτης του Prasinoforos.gr αναλύει το πως μπορεί η αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο να επηρεάσει το μέλλον του Έλληνα γκαρντ στο «τριφύλλι». Και αυτό επειδή οι σχέσεις του Νίκου Παππά με τον 67χρονο Hall of Famer δεν είναι και οι καλύτερες πλέον.

  Στο δεύτερο μισό του άρθρου αποκαλύπτονται αποκλειστικές πληροφορίες του Prasinoforos.gr που αφορούν τις σκέψεις του 30χρονου παίκτη του Παναθηναϊκού για το μέλλον του στην ομάδα αλλά και η προοπτική της ΑΕΚ που πλέον «παίζει δυνατά».

  Με όλα αυτά ως δεδομένα θεώρησαν κάποιοι πως είναι πρέπον να «πάρουν» τις πληροφορίες του συντάκτη του Prasinoforos.gr και να δημιουργήσουν υποτιθέμενο άρθρο-αποκάλυψη στο οποίο πέρα από την βασική πληροφορία που ανέφερε τρεις μέρες πριν ο συντάκτης μας, δηλαδή το ενδιαφέρον της ένωσης για τον Νίκο Παππά, όλα τα υπόλοιπα που αναγράφονται είναι αοριστολογίες που ουσιαστικά δεν λένε τίποτα και αποδεικνύουν πως το εν λόγω άρθρο βασίστηκε πάνω στην αποκάλυψη του σάιτ μας.

  Εξάλλου όταν κάνεις μια αποκάλυψη λες και μια παραπάνω λεπτομέρεια για την υπόθεση, δεν γράφεις μόνο πράγματα που θα μπορούσε να αναφέρει ο οποιοσδήποτε, σωστά;

  Μακάρι να είμαστε όλοι καλά και υγιείς ώστε εμείς να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα τους αναγνώστες την ώρα που οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να βγουν στην επιφάνεια αντιγράφοντάς μας!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »