Οργή κατά Αλαφούζου – Παικτών: «Κ@λοπαιδα ε κ@λοπαιδα – Βγάλτε τις φανέλες!»

Λίγη ώρα μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού κατέκλυσαν τα social media του συλλόγου, εκφράζοντας την οργή τους για την κάκιστη εικόνα του Τριφυλλιού.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού που δεν αντέχουν να βλέπουν το χάλι του συλλόγου (που έμεινε γι’ ακόμα μία χρονιά εκτός Ευρώπης) «εξερράγησαν» και άρχισαν να βάλλουν κατά του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και των παικτών, ζητώντας στον πρώτο να φύγει από την ομάδα και στους δεύτερους να βγάλουν τη φανέλα.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί από τους χιλιάδες (μιλάμε για περισσότερα από 5.000 σχόλια σε Facebook και instagram λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς) που έγραψαν πως αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο και δε γινόταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας, θα είχαν κάνει… ντου στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:

«Καταντήσατε την ομάδα συνονθύλευμα, ντροπή σας…»

«Μη πουλήσεις καν…..

Απλά ΦΥΓΕ……

Υγ: τα λεφτά που «έβαλες» στα έχει εξοφλήσει ο κόσμος με τα «καπέλα» στα εισιτήρια, στα διαρκείας και στην δήθεν ανανέωση της Λεωφόρου…..»

«Ευτυχώς τελείωσε η χρόνια. Ευχαριστούμε για τις καρδιακές προσβολές που μας δώσατε. Κ@λοπαιδα ε κ@λοπαιδα. Ο Παναθηναϊκός είναι Θρησκεία και θα ζει για πάντα.»

«Το μαρτύριο με τη χειρότερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου έλαβε τέλος!!! Ευχαριστούμε Κύριε Γιάννη!!!»

«Αυτό το χάλι δεν είναι Παναθηναϊκός !!! Αυτό το χάλι έχει όνομα και επώνυμο και ονομάζεται Γιάννης Αλαφούζος !!! Πρέπει σήμερα να φύγεις από την ομάδα !! Είσαι η μεγαλύτερη πληγή και καταστροφή του Παναθηναϊκού»